-
Вигляд22
1 год. 0 хв.
4 порції
Насправді вегетаріанське олів’є дуже мало чим відрізняється від класичного. Потрібно лише врахувати пару дрібниць і вирішити питання із заправкою. Але основа залишається тією ж, а подробиці читайте далі у рецепті.
складові
-
Картопля –
4 штуки -
Морква –
2 штуки -
Зелений горошок –
200 г -
Каперси –
2 ст.л. -
Мариновані огірки –
3 штуки -
Мариновані гриби –
130 г -
Майонез (пісний) –
150 г
Покроковий рецепт приготування
Запекти картоплю та моркву у фользі близько 40 хвилин при 180 градусах – до м’якості. Дайте охолонути та очистіть.
Наріжте овочі, огірки та гриби кубиком. Додати горошок і каперси.
Заправте пісний салат майонезом. Або можете змішати оливкову олію з гірчицею та лимонним соком за смаком.
Leave a Review