-
Вигляд19
20 хв.
6 порцій
Якщо ви не любите майонез, приготуйте “Олів’є” зі сметаною. Улюблений салат виходить таким же смачним, але легшим. Я намагаюся використовувати сметану жирністю до 15% – у неї зовсім небагато калорій та зручна густота.
складові
-
Варена ковбаса (молочна) –
200 г -
Відварна картопля) –
200 г -
Морква (варена) –
150 г -
Яйця курячі (варені) –
3 штуки -
Огірки солені) –
2 штуки -
Зелений горошок (консервований) –
150 г -
Сметана –
200 мл -
Молотий чорний перець –
за смаком -
Сіль –
за смаком
Покроковий рецепт приготування
Ковбасу, яйця, картопля, морква та огірки наріжте дрібними кубиками однакової величини.
Горошок відкиньте на друшляк, промийте під проточною водою та обсушіть на паперовому рушнику.
У глибокій мисці змішайте огірки, ковбасу, картопля, морква, яйця та зелений горошок.
Додайте сіль, мелений чорний перець та сметану. Акуратно перемішайте салат ложкою, намагаючись не розчавити овочі.
Викладіть олів’є на гарну тарілку, прикрасьте листочками зелені та подавайте на стіл.
Leave a Review