-
Вигляд22
35 хв.
6 порцій
Набридли класичні салати? Спробуйте приготувати олив’є з вареною ковбасою та смаженими грибами. З такою цікавою добавкою салат заграє новими фарбами. Майонез раджу додавати трохи менше звичайного, інакше виходить жирне.
складові
-
Варена ковбаса (лікарська) –
250 г -
Гриби –
250 г -
Цибуля ріпчаста –
1 штука -
Морква (варена) –
2 штуки -
Відварна картопля) –
3 штуки -
Яйця курячі (варені) –
2 штуки -
Огірки солені) –
200 г -
Зелений горошок (консервований) –
150 г -
Вершкове масло (для смаження) –
50 г -
Майонез –
180 мл -
Молотий чорний перець –
за смаком -
Сіль –
за смаком -
Зелень (різна) –
3 гілочки
Покроковий рецепт приготування
Гриби і цибулю наріжте дрібними шматочками.
У сковороді розтопіть вершкове масло|мастило|, всипте цибулю, гриби і обсмажуйте до готовності.
Ковбасу, очищені яйця, солоні огірки, картопля та морква наріжте кубиками.
Змішайте в глибокій мисці зелений горошок, ковбасу, картопля, морква, яйця, огірки та смажені гриби.
Додайте|добавляйте| мелений перець, сіль|соль|, майонез і акуратно перемішайте салат ложкою.
Викладіть олів’є на тарілку для подачі та прикрасьте зеленню.
Leave a Review