-
Вигляд16
25 хв.
6 порцій
Не любите олів’є? Значить, ви не пробували його з м’ясом перепілки! Ніжне філе птиці повністю змінює звичний смак салату. У поєднанні з апетитними овочами виходить одночасно просто та вишукано. Таке олів’є можна сміливо подавати найкапризнішим гостям!
складові
-
Перепілка (варена) –
2 тушки -
Відварна картопля) –
200 г -
Морква (варена) –
2 штуки -
Зелений горошок (консервований) –
1 банку -
Огірки солені) –
150 г -
Яйця курячі (варені) –
2 штуки -
Майонез –
200 мл -
Кріп –
3 гілочки -
Молотий чорний перець –
за смаком -
Сіль –
за смаком
Покроковий рецепт приготування
М’ясо перепілок відокремте від кісток і наріжте дрібними шматочками.
Подрібніть моркву, картопля, огірки та яйця. Намагайтеся різати так, щоб кубики виходили приблизно однакового розміру.
Зелений горошок відкиньте на друшляк, промийте і злегка обсушіть на паперовому рушнику.
У глибокій мисці змішайте картоплю, яйця, моркву, горошок, м’ясо перепілок та огірки.
Посолити, поперчити і додати майонез. Перемішайте акуратно салат ложкою, щоб не пом’яти овочі.
Викладіть олів’є на гарну тарілку, присипте подрібненим кропом та подавайте на стіл.
Leave a Review