-
Вигляд19
25 хв.
6 порцій
Ніколи не куштували олів’є з яблуком? Скоріше виправте це! Яблука цікаво доповнюють овочі та ковбасу приємною кислинкою. А якщо під рукою виявився надто солодкий сорт, просто додайте кілька крапель лимонного соку. Олів’є вийде, що треба!
складові
-
Варена ковбаса (молочна) –
300 г -
Яйця курячі (варені) –
3 штуки -
Зелений горошок (консервований) –
1 банку -
Відварна картопля) –
200 г -
Морква (варена) –
2 штуки -
Огірки солені) –
3 штуки -
Яблука (кисло-солодкий сорт) –
1 штука -
Майонез –
250 мл -
Молотий чорний перець –
за смаком -
Сіль –
за смаком -
Зелень (для прикрас) –
жменя
Покроковий рецепт приготування
Картопля, морква, яйця, огірки, яблуко та ковбасу наріжте дрібними кубиками.
Зелений горошок відкиньте на друшляк, промийте під проточною водою і злегка обсушіть на паперовому рушнику.
Змішайте в глибокій мисці горошок, ковбасу, яйця, картопля, яблуко, морква та огірки.
Посоліть, поперчіть, додайте майонез і акуратно перемішайте ложкою салат.
Викладіть олів’є на тарілку для подачі, прикрасьте зеленим горошком та зеленню.
Leave a Review