-
Вигляд15
1 год. 0 хв.
4 порції
З усього, що можна додати в класичне олів’є, оливки – один із найгармонійніших і водночас неочевидних варіантів. Здається, де оливки, а де старий-добрий радянський салат. А насправді виходить просто чудово!
складові
-
Картопля –
4 штуки -
Куряче філе –
2 штуки -
Яйця курячі
4 штуки -
Морква –
1 штука -
Мариновані огірки –
3 штуки -
Оливки –
2 жмені -
Зелений горошок –
3 ст.л. -
Майонез –
150 г
Покроковий рецепт приготування
Відваріть або запікайте до готовності курку, картоплю та моркву.
Яйця відваріть круто і дайте повністю охолонути.
Наріжте оливки тонкими кружальцями, інші інгредієнти – дрібним кубиком.
Додати горошок і заправити олив’є майонезом.
Leave a Review