-
Вигляд16
1 год. 0 хв.
2 порції
Абсолютно будь-яке м’ясо легко вписується в рецепт салату олів’є. Тож сьогодні приготуємо варіант зі свининою. Раджу вибирати не надто жирних шматок, без явних прожилок, щоби не довелося потім все це вирізати.
складові
-
Картопля –
2 штуки -
Морква –
2 штуки -
Зелений горошок –
150 г -
Свинина –
300 г -
Мариновані огірки –
2 штуки -
Яйця курячі
2 штуки -
Майонез –
6 ст.л. -
Зерниста гірчиця
2 ч. л.
Покроковий рецепт приготування
Відваріть до готовності свинину і дайте охолонути. Окремо відваріть яйця, моркву та картоплю, і теж остудіть.
Наріжте всі інгредієнти однаковим кубиком та додайте горошок.
Заправте олив’є майонезом із зернистою гірчицею. Приправте за бажанням.
Leave a Review