-
Вигляд15
1 год. 0 хв.
2 порції
Люблю олів’є за те, що до нього так легко додавати або прибирати якісь інгредієнти. Наприклад, якщо під рукою не виявилося моркви – на допомогу прийде цей рецепт. Салат виходить трохи блідішим через відсутність фарб, але на смак це не впливає.
складові
-
Ковбаса –
300 г -
Мариновані огірки –
200 г -
Картопля –
300 г -
Зелений горошок –
200 г -
Яйця курячі
3 штуки -
Майонез –
100 г
Покроковий рецепт приготування
Заздалегідь відваріть картоплю та яйця, дайте їм охолонути і наріжте кубиком.
Так само наріжте огірки і ковбасу.
Додайте горошок, перемішайте олів’є та заправте його майонезом.
Leave a Review