-
Вигляд19
1 год. 0 хв.
4 порції
Не знаєте, що зробити зі шматочка сьомги? Пропоную пустити її в олів’є. Так-так, навіть класичний російський салат можна обіграти по-новому, і цей рецепт стане саме таким рішенням. Для краси можете прикрасити блюдо цілими скибочками риби під час подачі.
складові
-
Сьомга –
200 г -
Зелений горошок –
100 г -
Морква –
3 штуки -
Картопля –
4 штуки -
Яйця курячі
4 штуки -
Мариновані огірки –
4 штуки -
Майонез –
4 ст.л.
Покроковий рецепт приготування
Запекти картоплю та моркву у фользі близько 40 хвилин до м’якості.
Відваріть яйця круто.
Дайте всьому охолонути, очистіть.
Наріжте інгредієнти на олив’є дрібним кубиком, і заправте салат майонезом.
Leave a Review