-
Вигляд14
1 год. 0 хв.
4 порції
Теоретично, олів’є можна приготувати з будь-якою ковбасою чи сосисками. Практично найкраще підходить варена докторська ковбаса. Багато марок навіть випускають спеціальні серії для салатів. Ну як тут пройти повз?
складові
-
Ковбаса (Докторська) –
400 г -
Картопля –
3 штуки -
Зелений горошок –
1 банку -
Морква –
2 штуки -
Яйця курячі
3 штуки -
Огірки –
2 штуки -
Цибуля –
1 штука -
Мариновані огірки –
2 штуки -
Яблука –
1 штука -
Майонез –
150 г
Покроковий рецепт приготування
Відваріть до готовності картоплю, моркву та яйця, і дайте їм повністю охолонути.
Дрібно нарубайте цибулю, а решту інгредієнтів для олів’є наріжте кубиком.
Наприкінці додайте горошок.
Заправте майонезом олів’є і додайте спеції або зелень за бажанням.
Leave a Review