-
Вигляд15
1 год. 20 хв.
4 порції
В олів’ї відмінно йде не тільки ковбаса або сосиски, але й будь-яке м’ясо до смаку. Це хороший варіант, якщо вам важливий склад продуктів, та й просто хочеться чогось кориснішого. Крім того, з м’ясом олів’є одразу стає ошатніше.
складові
-
М’ясо (будь-яке) –
400 г -
Зелений горошок –
200 г -
Картопля –
3-4 штуки -
Морква –
2 штуки -
Яблука –
1 штука -
Яйця курячі
3 штуки -
Мариновані огірки –
4 штуки -
Майонез –
200 г
Покроковий рецепт приготування
Відваріть м’ясо до готовності і дайте охолонути.
Так само відваріть і остудіть моркву, картоплю і яйця.
Наріжте всі інгредієнти олів’є однаковим кубиком.
Заправте салат майонезом. За бажанням додайте зелень та спеції.
Leave a Review