-
Вигляд9
15 хв.
3 порції
Приготувати салат можна навіть із найпростіших продуктів. Наприклад, завалялися у вас пекінська капуста, морква та трохи зелені. Ось із цих інгредієнтів вже вийде дуже смачний вітамінний салат. Розповідаю, як я готую його!
складові
-
Пекінська капуста –
300 г -
Морква (велика) –
1 штука -
Петрушка –
4 гілочки -
Лимонний сік –
1 ст.л. -
Оливкова олія –
2 ст.л. -
Молотий чорний перець –
за смаком -
Сіль –
за смаком
Покроковий рецепт приготування
Пекінську капусту промийте, обсушіть та очистіть від верхніх листочків.
Наріжте капусту тонкою соломкою.
Моркву очистіть та натріть на тертці.
Петрушку промийте, обтрусіть і подрібніть.
У широкій мисці змішайте пекінську капусту, лимонний сік та сіль.
Додайте моркву, зелень, оливкову олію та мелений перець. Добре перемішайте салат.
Leave a Review