-
Вигляд8
10 хв.
3 порції
Знайшли в холодильнику баночку консервованої кукурудзи та трохи пекінської капусти? Апетитний салат бути! Буквально 10 хвилин та смачна страва вже стоїть на вашому столі. Подавати його можна до основної трапези або для легкого перекушування.
складові
-
Пекінська капуста –
300 г -
Кукурудза (консервована) –
0.5 банки -
Лимонний сік –
1 ч. л. -
Оливкова олія –
2 ст.л. -
Сіль –
за смаком
Покроковий рецепт приготування
Пекінську капусту промийте та ретельно обсушіть. Зніміть верхні листочки і наріжте соломкою.
Консервовану кукурудзу відкиньте на друшляк та промийте під проточною водою.
Змішайте капусту із сіллю, лимонним соком і злегка розімніть руками.
Додайте кукурудзу, оливкову олію та перемішайте.
Leave a Review