-
Вигляд8
15 хв.
5 порцій
Коли під рукою є свіжі овочі, приготувати цей смачний салат дуже просто. Причому подавати його можна до чого завгодно: до риби, м’яса, каш, пюре або макаронів. А якщо ви на дієті, овочевий салат має бути у вашому раціоні обов’язково!
складові
-
Пекінська капуста –
300 г -
Редиска –
150 г -
Болгарський перець –
1 штука -
Огірки (середні) –
2 штуки -
Помідори (середні) –
2 штуки -
Рослинна олія –
3 ст.л. -
Лимонний сік –
за смаком -
Зелень (будь-яка) –
4 гілочки -
Сіль –
за смаком
Покроковий рецепт приготування
Пекінську капусту розберіть на листочки і наріжте.
Подрібніть огірки, помідори, редиску та очищений болгарський перець.
Капусту змішайте з лимонним соком, сіллю та злегка розімніть руками.
Додайте інші овочі та дрібно нарізану зелень.
Влийте олію і перемішайте. За потреби можна додати ще солі.
Перемішайте та подавайте салат на стіл.
Leave a Review