-
Вигляд7
10 хв.
2 порції
Для цього рецепту вам знадобиться тертка для корейської моркви або спеціальна шатківниця. Весь секрет в однаковій тонкій нарізці капусти, моркви та огірків. Салат виходить дуже соковитим, ніжним та легким.
складові
-
Огірки –
1 штука -
Морква –
1 штука -
Капуста –
0,5 качана -
Оливкова олія –
1 ст.л. -
Сіль –
1 щіпка
Покроковий рецепт приготування
Тонко нашаткуйте капусту, посоліть і розімніть її руками.
Туди ж нашаткуйте огірок з морквою, добре перемішайте салат і за бажанням додайте оливкову олію та спеції.
Дайте овочам трохи настоятись і пустити сік, а потім подавайте готовий салат до столу.
Leave a Review