-
Вигляд7
10 хв.
4 порції
Якщо вам пощастило отримати шматок свіжого або засоленого тунця – пропоную приготувати такі красиві брускетти із зеленню на святковий стіл. Справжні ласощі для гурманів! Виглядає дуже дорого та ефектно, а робиться за лічені хвилини.
складові
-
Тунець (філе) –
200 г -
Багет –
4 скибочка -
Часник –
2 зубчика -
Зелень –
5 гілочок -
Базилік –
6 листочків -
Вершкове масло –
2 ст.л. -
Лимонний сік –
1 ч. л. -
Сіль –
1 щіпка -
Молотий чорний перець –
1 щіпка
Покроковий рецепт приготування
Наріжте багет скибочками приблизно по 1 см завтовшки, і підсмажте кожен із двох сторін.
Змішайте вершкове масло|мастило| з|із| рубаною зеленню і давленим часником. Змастіть їм багет.
Наріжте тунця середнім кубиком, посоліть, поперчіть і збризкайте лимонним соком. Тунець підійде свіжий, солоний чи копчений.
Викладіть тартар з тунця на масло|мастило|, і зверху прикрасьте брускетти базиліком і будь-якою іншою зеленню за смаком.
Leave a Review