-
Вигляд6
1 год. 0 хв.
2 порції
Звісно, у класичному олів’ї не було жодного авокадо. Але це виключно тому, що авокадо тоді не було таким популярним і доступним, а не тому, що воно сюди не підходить. Насправді виходить дуже смачно та гармонійно.
складові
Для салату:
-
Морква –
1 штука -
Картопля –
1 штука -
Авокадо –
1 штука -
Мариновані огірки –
2 штуки -
Цибуля фіолетова –
1 штука -
Зелений горошок –
200 г
Для заправки:
-
Сметана (або пісний майонез) –
100 г -
Гірчичний порошок –
1 ч. л. -
Оливкова олія –
100 мл -
Мед –
1 ч. л.
Покроковий рецепт приготування
Відваріть моркву та картоплю до готовності, і дайте охолонути.
Очистіть всі овочі та наріжте дрібним кубиком. Додати горошок.
Добре збийте всі інгредієнти для заправки і заправте олив’є.
Leave a Review