-
Вигляд7
1 год. 5 хв.
4 порції
Повинна попередити вас про те, що чіпси зі свинячої шкірки готуються у два етапи. Спочатку заготовку слід підсушити в духовці, а потім перекласти в сковорідку та обсмажити на олії. Спеції можна використовувати різні, у мене були мелений коріандр та хмелі-сунелі.
складові
-
Свинина (шкурки) –
400 г -
Рослинна олія –
100 мл -
Хмелі-сунелі –
1 ч. л. -
мелений коріандр
0,5 ч. л. -
Сіль –
0,5 ч. л.
Покроковий рецепт приготування
Свинячі шкірки наріжте і складіть у миску.
Додайте сіль, спеції і добре перемішайте.
Накрийте харчовою плівкою і приберіть на півгодини.
Застеліть лист пергаментним папером, розкладіть шкірки і запікайте 1 годину при 150 градусах.
Гарячі шкірки перекладайте частинами на розігріту сковорідку з олією та обсмажуйте 30-40 секунд. Вони мають сильно збільшитись у розмірах.
Чіпси зі свинячої шкірки перекладіть на паперовий рушник, щоб видалити зайве маслом.
Leave a Review