Курячі відбивні з грибами, помідорами та сиром у духовці

  • Вигляд
    30

Вважається, що вперше відбивні були виготовлені в Аргентині. Зараз ця страва широко поширена у всьому світі. Тому не дивно, що рецептів на цю тему неймовірно багато. Пропоную спробувати один із найпростіших!

складові

  • Куряче філе –
    600 г
  • Помідори (середні) –
    3 штуки
  • Гриби –
    150 г
  • Цибуля ріпчаста –
    1 штука
  • Сир (твердий) –
    180 г
  • Рослинна олія
    2 ст.л.
  • Майонез –
    120 мл
  • Мускатний горіх (мелений) –
    за смаком
  • Молотий чорний перець
    за смаком
  • Сіль
    за смаком

Покроковий рецепт приготування

Куряче філе промийте, обсушіть і наріжте пластинами товщиною 1,5-2 сантиметри.




Кожен шматочок відбийте молотком з двох сторін, присипте сіллю та меленим мускатним горіхом.

Курячі відбивні з грибами, помідорами та сиром у духовці – фото приготування рецепту, крок 2


Дрібно наріжте гриби та очищену цибулю.

Курячі відбивні з грибами, помідорами та сиром у духовці – фото приготування рецепту, крок 3


Обсмажте цибулю з грибами до готовності, посоліть і поперчіть.

Курячі відбивні з грибами, помідорами та сиром у духовці – фото приготування рецепту, крок 4


Помідори наріжте кружальцями, натріть сир на тертці.

Курячі відбивні з грибами, помідорами та сиром у духовці – фото приготування рецепту, крок 5


Застеліть лист пергаментним папером, викладіть відбивні і змастіть майонезом.

Курячі відбивні з грибами, помідорами та сиром у духовці – фото приготування рецепту, крок 6


Зверху акуратно викладіть гриби, помідори та присипте сиром.

Курячі відбивні з грибами, помідорами та сиром у духовці – фото приготування рецепту, крок 7


Накрийте подвійним шаром фольги і запікайте 25 хвилин|мінути| в духовці при 190 градусах.

Курячі відбивні з грибами, помідорами та сиром у духовці – фото приготування рецепту, крок 8


    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]