-
Вигляд30
Вважається, що вперше відбивні були виготовлені в Аргентині. Зараз ця страва широко поширена у всьому світі. Тому не дивно, що рецептів на цю тему неймовірно багато. Пропоную спробувати один із найпростіших!
складові
-
Куряче філе –
600 г -
Помідори (середні) –
3 штуки -
Гриби –
150 г -
Цибуля ріпчаста –
1 штука -
Сир (твердий) –
180 г -
Рослинна олія –
2 ст.л. -
Майонез –
120 мл -
Мускатний горіх (мелений) –
за смаком -
Молотий чорний перець –
за смаком -
Сіль –
за смаком
Покроковий рецепт приготування
Куряче філе промийте, обсушіть і наріжте пластинами товщиною 1,5-2 сантиметри.
Кожен шматочок відбийте молотком з двох сторін, присипте сіллю та меленим мускатним горіхом.
Дрібно наріжте гриби та очищену цибулю.
Обсмажте цибулю з грибами до готовності, посоліть і поперчіть.
Помідори наріжте кружальцями, натріть сир на тертці.
Застеліть лист пергаментним папером, викладіть відбивні і змастіть майонезом.
Зверху акуратно викладіть гриби, помідори та присипте сиром.
Накрийте подвійним шаром фольги і запікайте 25 хвилин|мінути| в духовці при 190 градусах.
Leave a Review