-
Вигляд27
35 хв.
4 порції
Скоро вечеря, а ви ще не придумали потрібну страву? Може легке рагу з баклажанами та помідорами? Чи не клопітно, швидко і дуже смачно. Подавати його можна з крекерами, чорним хлібом чи хлібцями.
складові
-
Баклажани –
350 г -
Помідори –
200 г -
Цибуля ріпчаста –
1 штука -
Рослинна олія –
80 мл -
Часник –
2 зубчика -
Чорний перець –
3 горошини -
Лавровий лист –
1 штука -
Сіль –
за смаком -
Зелень (Для подачі) –
3 гілочки
Покроковий рецепт приготування
Баклажани наріжте поздовжніми брусочками та замочіть у солоній воді на 10 хвилин.
Цибулю очистіть від лушпиння і подрібніть. Великі помідори наріжте на чотири частини, дрібні – навпіл.
Розігрійте масло|мастило| в сотейнику, всипте цибулю і обсмажуйте до золотистого кольору.
Додати баклажани, лавровий лист і чорний перець горошком. Готуйте 10 хвилин|мінути|, постійно помішуючи овочі.
Всипте помідори та розчавлений ножем часник. Накрийте кришкою та тушкуйте ще 10 хвилин.
Посоліть, вимкніть та наполягайте під кришкою 20 хвилин.
Подавайте рагу, додаючи в тарілку свіжої зелені.
Leave a Review