Рагу з баклажанів та помідорів

  • Вигляд
    27


35 хв.

4 порції

Скоро вечеря, а ви ще не придумали потрібну страву? Може легке рагу з баклажанами та помідорами? Чи не клопітно, швидко і дуже смачно. Подавати його можна з крекерами, чорним хлібом чи хлібцями.

складові

  • Баклажани –
    350 г
  • Помідори –
    200 г
  • Цибуля ріпчаста –
    1 штука
  • Рослинна олія
    80 мл
  • Часник
    2 зубчика
  • Чорний перець
    3 горошини
  • Лавровий лист
    1 штука
  • Сіль
    за смаком
  • Зелень (Для подачі) –
    3 гілочки

Покроковий рецепт приготування

Баклажани наріжте поздовжніми брусочками та замочіть у солоній воді на 10 хвилин.




Цибулю очистіть від лушпиння і подрібніть. Великі помідори наріжте на чотири частини, дрібні – навпіл.

Рагу з баклажанів та помідорів – фото приготування рецепту, крок 2


Розігрійте масло|мастило| в сотейнику, всипте цибулю і обсмажуйте до золотистого кольору.

Рагу з баклажанів та помідорів – фото приготування рецепту, крок 3


Додати баклажани, лавровий лист і чорний перець горошком. Готуйте 10 хвилин|мінути|, постійно помішуючи овочі.

Рагу з баклажанів та помідорів – фото приготування рецепту, крок 4


Всипте помідори та розчавлений ножем часник. Накрийте кришкою та тушкуйте ще 10 хвилин.

Рагу з баклажанів та помідорів – фото приготування рецепту, крок 5


Посоліть, вимкніть та наполягайте під кришкою 20 хвилин.

Рагу з баклажанів та помідорів – фото приготування рецепту, крок 6


Подавайте рагу, додаючи в тарілку свіжої зелені.

Рагу з баклажанів та помідорів – фото приготування рецепту, крок 7


    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]