Брускетти з тунцем та зеленню

  • Вигляд
    5


10 хв.

4 порції

Якщо вам пощастило отримати шматок свіжого або засоленого тунця – пропоную приготувати такі красиві брускетти із зеленню на святковий стіл. Справжні ласощі для гурманів! Виглядає дуже дорого та ефектно, а робиться за лічені хвилини.

складові

  • Тунець (філе) –
    200 г
  • Багет –
    4 скибочка
  • Часник
    2 зубчика
  • Зелень
    5 гілочок
  • Базилік –
    6 листочків
  • Вершкове масло
    2 ст.л.
  • Лимонний сік
    1 ч. л.
  • Сіль
    1 щіпка
  • Молотий чорний перець
    1 щіпка

Покроковий рецепт приготування

Наріжте багет скибочками приблизно по 1 см завтовшки, і підсмажте кожен із двох сторін.

Змішайте вершкове масло|мастило| з|із| рубаною зеленню і давленим часником. Змастіть їм багет.

Наріжте тунця середнім кубиком, посоліть, поперчіть і збризкайте лимонним соком. Тунець підійде свіжий, солоний чи копчений.

Викладіть тартар з тунця на масло|мастило|, і зверху прикрасьте брускетти базиліком і будь-якою іншою зеленню за смаком.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]