Чіпси зі свинячої шкірки

  • Вигляд
    4


1 год. 5 хв.

4 порції

Повинна попередити вас про те, що чіпси зі свинячої шкірки готуються у два етапи. Спочатку заготовку слід підсушити в духовці, а потім перекласти в сковорідку та обсмажити на олії. Спеції можна використовувати різні, у мене були мелений коріандр та хмелі-сунелі.

складові

  • Свинина (шкурки) –
    400 г
  • Рослинна олія
    100 мл
  • Хмелі-сунелі –
    1 ч. л.
  • мелений коріандр
    0,5 ч. л.
  • Сіль
    0,5 ч. л.

Покроковий рецепт приготування

Свинячі шкірки наріжте і складіть у миску.

Додайте сіль, спеції і добре перемішайте.

Накрийте харчовою плівкою і приберіть на півгодини.

Застеліть лист пергаментним папером, розкладіть шкірки і запікайте 1 годину при 150 градусах.

Гарячі шкірки перекладайте частинами на розігріту сковорідку з олією та обсмажуйте 30-40 секунд. Вони мають сильно збільшитись у розмірах.

Чіпси зі свинячої шкірки перекладіть на паперовий рушник, щоб видалити зайве маслом.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]