Гарячі брускетти з грибами та сиром

  • Вигляд
    4


20 хв.

4 порції

Такі гарячі брускетти готуються у духовці буквально за лічені хвилини. Поєднання грибів та сиру – перевірена часом класика. Виходить проста, швидка та універсальна закуска на кожен день. Наприклад, до келиха пива під серіал.

складові

  • Багет –
    1 штука
  • Часник
    4 зубчика
  • Сир –
    100 г
  • Гриби –
    160 г
  • Спеції та приправи
    1 ч. л.
  • Зелена цибуля –
    4 гілочки

Покроковий рецепт приготування

Наріжте гриби тонкими пластинками, злегка обсмажте із двох сторін і посипте спеціями.

Наріжте багет та підсушіть на сковороді. Натріть часником і посипте тертим сиром.

Зверху викладіть гриби і відправте брускетти до духовки на 5-7 хвилин при 180 градусах.

Перед подачею посипте їх рубаною зеленою цибулею.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]