Капустяний салат з морквою та болгарським перцем

  • Вигляд
    8


1 год. 40 хв.

2 порції

Якщо ви любите квашену капусту, корейську моркву та кімчі, то цей салат вам точно сподобається. Здається, що капустяними салатами вже неможливо здивувати, але мій рецепт подолає поставлене завдання. Обов’язково спробуйте приготувати його!

складові

  • Капуста –
    200 г
  • Морква –
    200 г
  • Болгарський перець –
    200 г
  • Оливкова олія
    1,5 ст.л.
  • Кунжутну олію –
    1 ч. л.
  • Яблучний оцет –
    1 ч. л.
  • Сіль
    0,5 ч. л.
  • Цукор
    1 ч. л.
  • мелений коріандр
    0,5 ч. л.
  • мелена кориця
    0,5 ч. л.
  • мелений імбир
    0,5 ч. л.
  • Гострий червоний перець
    0,5 ч. л.

Покроковий рецепт приготування

Наріжте капусту, натріть моркву на корейській тертці і наріжте перець тонкою соломкою.


Змішайте оливкову олію з кунжутною, трохи підігрійте і додайте до них оцет і всі спеції.

Капустяний салат з морквою та болгарським перцем – фото приготування рецепту, крок 2

Залийте овочі заправкою, ретельно перемішайте та розімніть.

Капустяний салат з морквою та болгарським перцем – фото приготування рецепту, крок 3

Залишіть салат настоятися під кришкою хоч би на годину.

Капустяний салат з морквою та болгарським перцем – фото приготування рецепту, крок 4

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]