Класичний олів’є з м’ясом

  • Вигляд
    14


1 год. 20 хв.

4 порції

В олів’ї відмінно йде не тільки ковбаса або сосиски, але й будь-яке м’ясо до смаку. Це хороший варіант, якщо вам важливий склад продуктів, та й просто хочеться чогось кориснішого. Крім того, з м’ясом олів’є одразу стає ошатніше.

складові

  • М’ясо (будь-яке) –
    400 г
  • Зелений горошок –
    200 г
  • Картопля –
    3-4 штуки
  • Морква –
    2 штуки
  • Яблука –
    1 штука
  • Яйця курячі
    3 штуки
  • Мариновані огірки –
    4 штуки
  • Майонез –
    200 г

Покроковий рецепт приготування

Відваріть м’ясо до готовності і дайте охолонути.

Так само відваріть і остудіть моркву, картоплю і яйця.

Наріжте всі інгредієнти олів’є однаковим кубиком.

Заправте салат майонезом. За бажанням додайте зелень та спеції.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]