-
Вигляд2
1 год. 0 хв.
4 порції
Найчастіше при подачі олів’є перемішується у великій салатниці. Але можна приготувати його порційно. І тоді пропоную зробити це шарами, бо так страва виходить набагато ошатнішою і красивішою.
складові
-
Куряче філе –
300 г -
Картопля –
300 г -
Морква –
200 г -
Зелений горошок –
140 г -
Яйця курячі
3 штуки -
Майонез –
100 г
Покроковий рецепт приготування
Відваріть до готовності курку, картоплю, моркву та яйця окремо один від одного.
Наріжте усі інгредієнти на олів’є кубиком.
Викладіть шарами: картоплю, моркву, курку, майонез, горошок, яйця, знову курку та знову майонез.
За бажанням можете промазувати шари майонезом частіше.
Leave a Review