Листковий салат Олів’є

  • Вигляд
    2


1 год. 0 хв.

4 порції

Найчастіше при подачі олів’є перемішується у великій салатниці. Але можна приготувати його порційно. І тоді пропоную зробити це шарами, бо так страва виходить набагато ошатнішою і красивішою.

складові

  • Куряче філе –
    300 г
  • Картопля –
    300 г
  • Морква –
    200 г
  • Зелений горошок –
    140 г
  • Яйця курячі
    3 штуки
  • Майонез –
    100 г

Покроковий рецепт приготування

Відваріть до готовності курку, картоплю, моркву та яйця окремо один від одного.

Наріжте усі інгредієнти на олів’є кубиком.

Викладіть шарами: картоплю, моркву, курку, майонез, горошок, яйця, знову курку та знову майонез.

За бажанням можете промазувати шари майонезом частіше.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]