Листковий салат «Оселедець під шубою»

  • Вигляд
    4

25 хв.

6 порцій

Більшість із нас новорічні свята асоціюються з цією стравою. Взимку оселедець особливо смачний, тому салат виходить просто приголомшливим. Приготуйте його за кілька годин до подачі, щоб він настоявся в холодильнику.

складові

  • Оселедець (слабосолений) –
    1 штука
  • Буряк (варений) –
    250 г
  • Картопля (варена) –
    300 г
  • Морква (варена) –
    2 штуки
  • Цибуля ріпчаста –
    1 штука
  • Яйця курячі (варені) –
    3 штуки
  • Майонез –
    160 мл
  • Лимонний сік
    2 ч. л.
  • Молотий чорний перець
    за смаком
  • Сіль
    за смаком

Покроковий рецепт приготування

Оселедець очистіть від шкіри, плавників, випатрайте і дрібно наріжте.

Буряк, морква, картопля та яйця очистіть, натріть на тертці.

Цибулю очистіть і подрібніть.

Викладіть картоплю, поперчіть, посоліть і змастіть майонезом.

Наступними шарами викладіть оселедець та цибулю. Збризкайте лимонним соком, знову додайте перець, сіль і майонез.

Додайте моркву, потім буряки, змішані з майонезом, і рівномірно присипте яйцями.

Перед подачею салат повинен 2-3 години постояти у холодильнику.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]