![](https://receptu.pp.ua/wp-content/uploads/2024/07/recept-19424-1240x825.jpg)
-
Вигляд4
25 хв.
6 порцій
Більшість із нас новорічні свята асоціюються з цією стравою. Взимку оселедець особливо смачний, тому салат виходить просто приголомшливим. Приготуйте його за кілька годин до подачі, щоб він настоявся в холодильнику.
складові
-
Оселедець (слабосолений) –
1 штука -
Буряк (варений) –
250 г -
Картопля (варена) –
300 г -
Морква (варена) –
2 штуки -
Цибуля ріпчаста –
1 штука -
Яйця курячі (варені) –
3 штуки -
Майонез –
160 мл -
Лимонний сік –
2 ч. л. -
Молотий чорний перець –
за смаком -
Сіль –
за смаком
Покроковий рецепт приготування
Оселедець очистіть від шкіри, плавників, випатрайте і дрібно наріжте.
Буряк, морква, картопля та яйця очистіть, натріть на тертці.
Цибулю очистіть і подрібніть.
Викладіть картоплю, поперчіть, посоліть і змастіть майонезом.
Наступними шарами викладіть оселедець та цибулю. Збризкайте лимонним соком, знову додайте перець, сіль і майонез.
Додайте моркву, потім буряки, змішані з майонезом, і рівномірно присипте яйцями.
Перед подачею салат повинен 2-3 години постояти у холодильнику.
Leave a Review