-
Вигляд1
20 хв.
5 порцій
Для цього рецепту знадобиться дуже стигле авокадо. Визначити це можна, натискаючи пальцем на фрукт. Він повинен легко продавлюватись і швидко відновлювати форму. Подрібнити його можна у блендері або просто розім’яти вилкою.
складові
-
Куряче філе (варене) –
300 г -
Авокадо (стиглий) –
2 штуки -
Плавлений сир –
2 штуки -
Грецькі горіхи –
100 г -
Чорнослив (без кісточки) –
60 г -
Майонез –
60 мл -
Молотий чорний перець –
за смаком -
Сіль –
за смаком
складові
-
Куряче філе (варене) –
300 г -
Авокадо (стиглий) –
2 штуки -
Плавлений сир –
2 штуки -
Грецькі горіхи –
100 г -
Чорнослив (без кісточки) –
60 г -
Майонез –
60 мл -
Молотий чорний перець –
за смаком -
Сіль –
за смаком
Покроковий рецепт приготування
Чорнослив промийте окропом і викладіть сушитися на паперовий рушник.
Волоські горіхи підсушіть на сковороді і подрібніть у блендері.
Авокадо очистіть від шкірки, кісточок і розімніть вилкою.
Куряче філе наріжте дрібними шматочками.
Плавлений сир натріть на тертці.
Викладіть куряче філе, посоліть, поперчіть і змастіть майонезом.
Далі йде шар плавленого сиру, знову додайте мелений перець, сіль та майонез.
Змішайте авокадо з чорносливом та викладіть наступним шаром.
Зверху густо присипте горіхами. Приберіть салат на 1:00 в холодильник.
Leave a Review