Листковий салат з авокадо, плавленим сиром та чорносливом

  • Вигляд
    1


20 хв.

5 порцій

Для цього рецепту знадобиться дуже стигле авокадо. Визначити це можна, натискаючи пальцем на фрукт. Він повинен легко продавлюватись і швидко відновлювати форму. Подрібнити його можна у блендері або просто розім’яти вилкою.

складові

  • Куряче філе (варене) –
    300 г
  • Авокадо (стиглий) –
    2 штуки
  • Плавлений сир –
    2 штуки
  • Грецькі горіхи –
    100 г
  • Чорнослив (без кісточки) –
    60 г
  • Майонез –
    60 мл
  • Молотий чорний перець
    за смаком
  • Сіль
    за смаком

складові

  • Куряче філе (варене) –
    300 г
  • Авокадо (стиглий) –
    2 штуки
  • Плавлений сир –
    2 штуки
  • Грецькі горіхи –
    100 г
  • Чорнослив (без кісточки) –
    60 г
  • Майонез –
    60 мл
  • Молотий чорний перець
    за смаком
  • Сіль
    за смаком

Покроковий рецепт приготування

Чорнослив промийте окропом і викладіть сушитися на паперовий рушник.

Волоські горіхи підсушіть на сковороді і подрібніть у блендері.

Авокадо очистіть від шкірки, кісточок і розімніть вилкою.

Куряче філе наріжте дрібними шматочками.

Плавлений сир натріть на тертці.

Викладіть куряче філе, посоліть, поперчіть і змастіть майонезом.

Далі йде шар плавленого сиру, знову додайте мелений перець, сіль та майонез.

Змішайте авокадо з чорносливом та викладіть наступним шаром.

Зверху густо присипте горіхами. Приберіть салат на 1:00 в холодильник.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]