-
Вигляд4
6 год. 10 хв.
2 порції
Не пам’ятаю, щоб хрумка закуска колись затримувалася на столі. Я готую м’ясні чіпси в домашніх умовах, тому додаю спеції та сіль на свій смак. До того ж, всі інгредієнти натуральні, жодних консервантів та покращувачів смаку.
складові
-
М’ясо
400 г -
Хмелі-сунелі –
1 ч. л. -
Пажитник –
1 ч. л. -
Паприка –
1 ч. л. -
Рослинна олія (без запаху) –
100 мл -
Сіль –
0,5 ч. л.
Покроковий рецепт приготування
М’ясо покладіть на 30 хвилин у морозильну камеру.
Наріжте тонкими слайсами і складіть миску.
Додайте сіль, спеції, олію і добре перемішайте.
Накрийте та приберіть у холодильник на 8-10 годин.
Застеліть лист пергаментним папером і викладіть шматочки м’яса.
Сушіть 5-6 годин за температури 90 градусів. Іноді шматочки м’яса треба перевертати.
Leave a Review