М’ясні чіпси в домашніх умовах

  • Вигляд
    4


6 год. 10 хв.

2 порції

Не пам’ятаю, щоб хрумка закуска колись затримувалася на столі. Я готую м’ясні чіпси в домашніх умовах, тому додаю спеції та сіль на свій смак. До того ж, всі інгредієнти натуральні, жодних консервантів та покращувачів смаку.

складові

  • М’ясо
    400 г
  • Хмелі-сунелі –
    1 ч. л.
  • Пажитник –
    1 ч. л.
  • Паприка –
    1 ч. л.
  • Рослинна олія (без запаху) –
    100 мл
  • Сіль
    0,5 ч. л.

Покроковий рецепт приготування

М’ясо покладіть на 30 хвилин у морозильну камеру.

Наріжте тонкими слайсами і складіть миску.

Додайте сіль, спеції, олію і добре перемішайте.

Накрийте та приберіть у холодильник на 8-10 годин.

Застеліть лист пергаментним папером і викладіть шматочки м’яса.

Сушіть 5-6 годин за температури 90 градусів. Іноді шматочки м’яса треба перевертати.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]