-
Вигляд4
20 хв.
5 порцій
Сьогодні я розповім вам чудовий рецепт м’ясного салату. Готувати його дуже просто. Курку я віддаю перевагу обсмажувати зі спеціями, але також можна приготувати з відвареним або запеченим філе. Чудово смачна і ситна страва!
складові
-
Куряче філе –
400 г -
Помідори черрі –
200 г -
Огірки (середні) –
3 штуки -
Цибуля фіолетова –
1 штука -
Маслини (без кісточки) –
жменя -
Виноград (без кісточки) –
жменя -
Рукола
100 г -
Крес-салат –
100 г -
Оливкова олія –
2 ст.л. -
Паприка –
за смаком -
Молотий чорний перець –
за смаком -
Сіль –
за смаком
-
Грецький йогурт
3 ст.л. -
Часник –
1 зубчик
складові
-
Куряче філе –
400 г -
Помідори черрі –
200 г -
Огірки (середні) –
3 штуки -
Цибуля фіолетова –
1 штука -
Маслини (без кісточки) –
жменя -
Виноград (без кісточки) –
жменя -
Рукола
100 г -
Крес-салат –
100 г -
Оливкова олія –
2 ст.л. -
Паприка –
за смаком -
Молотий чорний перець –
за смаком -
Сіль –
за смаком
-
Грецький йогурт
3 ст.л. -
Часник –
1 зубчик
Покроковий рецепт приготування
Куряче філе промийте, обсушіть і наріжте невеликими шматочками.
Присипте сіллю, спеціями та залиште на 10-15 хвилин при кімнатній температурі.
Розігрійте оливкову олію на сковороді та обсмажте філе до готовності.
Наріжте помідори чері, огірки, виноград та очищену фіолетову цибулю.
Змішайте куряче філе, овочі, маслини, виноград, руколу та крес-салат.
Додайте сіль, мелений перець, паприку та перемішайте.
В окремій ємності змішайте грецький йогурт та пропущений через прес часник.
Викладіть салат на тарілку та додайте заправку з йогурту.
Leave a Review