-
Вигляд5
45 хв.
4 порції
За всіх своїх переваг олів’є – досить ситний та важкий салат. Але його можна зробити трохи легшим. Наприклад, іноді досить просто прибрати картоплю. І далі в рецепті я розповім, як це зробити і головне – як скоригувати решту пропорцій інгредієнтів.
складові
-
Варена ковбаса –
300 г -
Морква –
2 штуки -
Яйця курячі
4 штуки -
Зелений горошок –
300 г -
Огірки –
2 штуки -
Мариновані огірки –
2 штуки -
Яєчні жовтки (варені) –
2 штуки -
Сметана –
8 ст.л. -
Гірчиця –
1 ч. л. -
Лимонний сік –
1 ст.л.
Покроковий рецепт приготування
Відваріть моркву та яйця. Дайте їм охолонути.
Наріжте всі інгредієнти на олив’є дрібним кубиком.
Для заправки перетріть сметану з лимонним соком, гірчицею та вареними жовтками.
Leave a Review