Олів’є без картоплі

  • Вигляд
    5


45 хв.

4 порції

За всіх своїх переваг олів’є – досить ситний та важкий салат. Але його можна зробити трохи легшим. Наприклад, іноді досить просто прибрати картоплю. І далі в рецепті я розповім, як це зробити і головне – як скоригувати решту пропорцій інгредієнтів.

складові

  • Варена ковбаса –
    300 г
  • Морква –
    2 штуки
  • Яйця курячі
    4 штуки
  • Зелений горошок –
    300 г
  • Огірки –
    2 штуки
  • Мариновані огірки –
    2 штуки
  • Яєчні жовтки (варені) –
    2 штуки
  • Сметана –
    8 ст.л.
  • Гірчиця –
    1 ч. л.
  • Лимонний сік
    1 ст.л.

Покроковий рецепт приготування

Відваріть моркву та яйця. Дайте їм охолонути.

Наріжте всі інгредієнти на олив’є дрібним кубиком.

Для заправки перетріть сметану з лимонним соком, гірчицею та вареними жовтками.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]