![](https://receptu.pp.ua/wp-content/uploads/2024/07/recept-46739-1240x827.jpg)
-
Вигляд4
2 год. 0 хв.
4 порції
Будь-який салат за бажання можна подати в лаваші. Наприклад, олів’є. Це дуже зручний варіант, якщо вам потрібна не велика спільна салатниця, а акуратні порційні закуски. Найголовніше тут – дрібна нарізка, за рахунок чого рулет і тримає форму.
складові
-
Картопля –
2 штуки -
Морква –
1 штука -
Огірки –
1 штука -
Мариновані огірки –
1 штука -
Ковбаса –
200 г -
Яйця курячі
2 штуки -
Майонез –
200 г -
Лаваш –
2 листа
Покроковий рецепт приготування
Відваріть яйця круто і натріть на тертці.
Відваріть картоплю та моркву, і дайте охолонути.
Дуже дрібним кубиком наріжте всі інгредієнти Олів’є, змішайте з яйцями. Ковбасу та огірки за бажанням – можна нарізати тонкими смужками.
Змастіть два аркуші лавашу майонезом.
Майонезом, що залишився, заправте Олів’є, викладіть салат зверху на лаваші і згорніть тугий рулет.
Загорніть рулет у плівку і надішліть на 1 годину в холодильник.
Leave a Review