Олів’є у лаваші

  • Вигляд
    4


2 год. 0 хв.

4 порції

Будь-який салат за бажання можна подати в лаваші. Наприклад, олів’є. Це дуже зручний варіант, якщо вам потрібна не велика спільна салатниця, а акуратні порційні закуски. Найголовніше тут – дрібна нарізка, за рахунок чого рулет і тримає форму.

складові

  • Картопля –
    2 штуки
  • Морква –
    1 штука
  • Огірки –
    1 штука
  • Мариновані огірки –
    1 штука
  • Ковбаса –
    200 г
  • Яйця курячі
    2 штуки
  • Майонез –
    200 г
  • Лаваш –
    2 листа

Покроковий рецепт приготування

Відваріть яйця круто і натріть на тертці.

Відваріть картоплю та моркву, і дайте охолонути.

Дуже дрібним кубиком наріжте всі інгредієнти Олів’є, змішайте з яйцями. Ковбасу та огірки за бажанням – можна нарізати тонкими смужками.

Змастіть два аркуші лавашу майонезом.

Майонезом, що залишився, заправте Олів’є, викладіть салат зверху на лаваші і згорніть тугий рулет.

Загорніть рулет у плівку і надішліть на 1 годину в холодильник.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]