Олів’є з авокадо

  • Вигляд
    4


1 год. 0 хв.

2 порції

Звісно, ​​у класичному олів’ї не було жодного авокадо. Але це виключно тому, що авокадо тоді не було таким популярним і доступним, а не тому, що воно сюди не підходить. Насправді виходить дуже смачно та гармонійно.

складові

Для салату:
  • Морква –
    1 штука
  • Картопля –
    1 штука
  • Авокадо –
    1 штука
  • Мариновані огірки –
    2 штуки
  • Цибуля фіолетова –
    1 штука
  • Зелений горошок –
    200 г
Для заправки:
  • Сметана (або пісний майонез) –
    100 г
  • Гірчичний порошок –
    1 ч. л.
  • Оливкова олія
    100 мл
  • Мед –
    1 ч. л.

Покроковий рецепт приготування

Відваріть моркву та картоплю до готовності, і дайте охолонути.

Очистіть всі овочі та наріжте дрібним кубиком. Додати горошок.

Добре збийте всі інгредієнти для заправки і заправте олив’є.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]