Олів’є з бужениною

  • Вигляд
    10


1 год. 0 хв.

4 порції

Олів’є можна приготувати з будь-яким м’ясом – і це буквально означає “з будь-яким”. Наприклад, ось такий рецепт з бужениною – безпрограшний спосіб пустити у справу все, що залишиться від м’ясної нарізки. Та й звичний рецепт заграє новими нотками.

складові

  • Картопля –
    2 штуки
  • Морква –
    2 штуки
  • Огірки –
    1 штука
  • Мариновані огірки –
    3 штуки
  • Яйця курячі
    2 штуки
  • Зелений горошок –
    150 г
  • Буженіна –
    300 г
  • Майонез –
    50 г
  • Сметана –
    50 г

Покроковий рецепт приготування

Заздалегідь відваріть картоплю, моркву та яйця, і дайте їм охолонути.

Наріжте всі інгредієнти на олів’є середнім кубиком.

Додати зелений горошок і перед подачею заправити салат майонезом зі сметаною.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]