![](https://receptu.pp.ua/wp-content/uploads/2024/07/recept-46617-1240x827.jpg)
-
Вигляд3
1 год. 0 хв.
2 порції
Ви колись пробували олів’є з червоною ікрою? Якщо ще ні, пропоную надолужити втрачене до найближчого свята. Ідеальна страва, щоб порадувати домочадців та гостей. І водночас – добре знайоме та відоме.
складові
-
Сьомга (слабосолена) –
200 г -
Картопля –
2 штуки -
Яйця курячі
2 штуки -
Зелений горошок –
4 ст.л. -
Огірки –
2 штуки -
Морква –
1 штука -
Червона ікра –
4 ч. л. -
Майонез –
100 г
Покроковий рецепт приготування
Відваріть картоплю, яйця та моркву, і дайте охолонути. Наріжте із дрібним кубиком.
Так само наріжте сьомгу і огірки, додайте горошок.
Заправити олив’є майонезом і викласти порціями.
Зверху викладіть червону ікру.
Leave a Review