Олів’є з червоною ікрою

  • Вигляд
    3


1 год. 0 хв.

2 порції

Ви колись пробували олів’є з червоною ікрою? Якщо ще ні, пропоную надолужити втрачене до найближчого свята. Ідеальна страва, щоб порадувати домочадців та гостей. І водночас – добре знайоме та відоме.

складові

  • Сьомга (слабосолена) –
    200 г
  • Картопля –
    2 штуки
  • Яйця курячі
    2 штуки
  • Зелений горошок –
    4 ст.л.
  • Огірки –
    2 штуки
  • Морква –
    1 штука
  • Червона ікра –
    4 ч. л.
  • Майонез –
    100 г

Покроковий рецепт приготування

Відваріть картоплю, яйця та моркву, і дайте охолонути. Наріжте із дрібним кубиком.

Так само наріжте сьомгу і огірки, додайте горошок.

Заправити олив’є майонезом і викласти порціями.

Зверху викладіть червону ікру.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]