-
Вигляд5
1 год. 20 хв.
4 порції
Домашнє олів’є добре своєю універсальністю. Інгредієнти можна легко забирати, додавати або замінювати схожими. Наприклад, такий варіант з яловичиною точно сподобається всім любителям нормального м’яса замість ковбаси.
складові
-
Яловичина –
300 г -
Морква –
2 штуки -
Картопля –
2 штуки -
Яйця курячі
4 штуки -
Зелений горошок –
200 г -
Цибуля фіолетова –
1 штука -
Мариновані огірки –
2 штуки -
Майонез –
75 г -
Сметана –
75 г -
Гірчиця –
1 ч. л.
Покроковий рецепт приготування
Відваріть яловичину, картоплю, моркву та яйця до готовності окремо один від одного.
Дайте всьому охолонути і наріжте олив’є інгредієнти невеликим кубиком.
Додати горошок і за бажанням – зелень.
Для заправки змішайте сметану, гірчицю та майонез.
Leave a Review