Олів’є з ковбасою, горошком та солоним огірком

  • Вигляд
    4


1 год. 0 хв.

4 порції

Якщо ви теж любите, щоб олів’є було ситніше, з усім найкращим відразу – ловіть такий рецепт із ковбасою, горошком та солоним огірком. Простий, швидкий і дуже смачний цей салат точно підкорить усіх навіть за святковим столом.

складові

  • Ковбаса –
    300 г
  • Мариновані огірки –
    3 штуки
  • Зелений горошок –
    200 г
  • Яйця курячі
    4 штуки
  • Картопля –
    3 штуки
  • Морква –
    1 штука
  • Зелена цибуля –
    4 пера
  • Майонез –
    60 г
  • Сметана –
    60 г

Покроковий рецепт приготування

Відваріть яйця, картоплю та моркву до готовності. Дайте охолонути.

Дрібно нарубайте зелену цибулю, а решту інгредієнтів наріжте кубиком. Додати горошок.

Заправте салат сумішшю майонезу та сметани.

Приправити олів’є за бажанням.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]