![](https://receptu.pp.ua/wp-content/uploads/2024/06/recept-46545-1240x827.jpg)
-
Вигляд3
1 год. 0 хв.
4 порції
У класичне олів’є з ковбасою майже завжди йдуть огірки, свіжі чи солоні. Сьогодні я пропоную зупинитись на другому варіанті. По-перше, вони доступні будь-якої пори року. А по-друге, надають пікантності салату.
складові
-
Варена ковбаса –
300 г -
Морква –
2 штуки -
Картопля –
3-4 штуки -
Мариновані огірки –
3-4 штуки -
Цибуля –
1 штука -
Яйця курячі
3 штуки -
Зелений горошок –
200 г -
Майонез –
200 г
Покроковий рецепт приготування
Відваріть яйця круто. Моркву та картоплю відваріть у мундирі до готовності. Дайте всьому охолонути.
Дрібно нарубайте цибулю, а решту інгредієнтів наріжте однаковим кубиком.
Додати зелений горошок і заправити олив’є майонезом.
Leave a Review