Олів’є з ковбасою та солоними огірками

  • Вигляд
    3


1 год. 0 хв.

4 порції

У класичне олів’є з ковбасою майже завжди йдуть огірки, свіжі чи солоні. Сьогодні я пропоную зупинитись на другому варіанті. По-перше, вони доступні будь-якої пори року. А по-друге, надають пікантності салату.

складові

  • Варена ковбаса –
    300 г
  • Морква –
    2 штуки
  • Картопля –
    3-4 штуки
  • Мариновані огірки –
    3-4 штуки
  • Цибуля –
    1 штука
  • Яйця курячі
    3 штуки
  • Зелений горошок –
    200 г
  • Майонез –
    200 г

Покроковий рецепт приготування

Відваріть яйця круто. Моркву та картоплю відваріть у мундирі до готовності. Дайте всьому охолонути.

Дрібно нарубайте цибулю, а решту інгредієнтів наріжте однаковим кубиком.

Додати зелений горошок і заправити олив’є майонезом.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]