Олів’є з креветками та перепелиними яйцями

  • Вигляд
    41


25 хв.

6 порцій

Хочете поринути у світ гастрономічних насолод? Приготуйте олив’є з креветками та перепелиними яйцями. Вишукані інгредієнти перетворюють салат на справжній шедевр. А гарний посуд та оригінальна подача поставлять фінальну крапку!

складові

  • Креветки (очищені)
    300 г
  • Відварна картопля) –
    200 г
  • Морква (варена) –
    2 штуки
  • Зелений горошок (консервований) –
    150 г
  • Огірки солені) –
    2 штуки
  • Огірки (свіжий) –
    1 штука
  • Перепелині яйця (варені) –
    10 штук
  • Петрушка (для прикраси) –
    2 гілочки
  • Майонез –
    250 мл
  • Лимонний сік
    1 ч. л.
  • Молотий чорний перець
    за смаком
  • Сіль
    за смаком

Покроковий рецепт приготування

Креветки наріжте кубиками середнього розміру і збризкайте лимонним соком. Пару креветок залиште цілими для прикраси готового олів’є.


Картопля, морква, яйця, свіжі та солоні огірки наріжте дрібними шматочками. Одне яйце розріжте навпіл для прикраси.

Олів'є з креветками та перепелиними яйцями – фото приготування рецепту, крок 2

Зелений горошок відкиньте на друшляк, промийте і злегка обсушіть на паперовому рушнику.

Олів'є з креветками та перепелиними яйцями – фото приготування рецепту, крок 3

У глибокій мисці змішайте картоплю, креветки, моркву, яйця, горошок та обидва види огірків.

Олів'є з креветками та перепелиними яйцями – фото приготування рецепту, крок 4

Додайте|добавляйте| мелений чорний перець, сіль|соль|, майонез і акуратно перемішайте салат ложкою.

Олів'є з креветками та перепелиними яйцями – фото приготування рецепту, крок 5

За допомогою кулінарного кільця викладіть олів’є на тарілку. Прикрасьте половинками яйця, петрушкою та креветками.

Олів'є з креветками та перепелиними яйцями – фото приготування рецепту, крок 6

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]