Олів’є з креветками

  • Вигляд
    10


1 год. 0 хв.

4 порції

За всієї простоти олів’є відкриває безмежний простір для експериментів. Наприклад, замість ковбаси чи м’яса можна взяти будь-який альтернативний продукт. І на цей раз пропоную приготувати олив’є з креветками.

складові

  • Креветки (варені очищені) –
    200 г
  • Зелений горошок –
    100 г
  • Картопля –
    2 штуки
  • Морква –
    1 штука
  • Огірки –
    1 штука
  • Каперси –
    1 ст.л.
  • Перепелині яйця –
    5 штук
  • Майонез –
    100 г

Покроковий рецепт приготування

Відваріть картоплю та моркву. Окремо відваріть перепелині яйця 4 хвилини після кипіння.

Дайте всьому охолонути і наріжте. Заодно наріжте огірки та додайте горошок.

Додайте в олів’є креветки та каперси і заправте салат майонезом.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]