Олів’є з м’ясом перепілки

  • Вигляд
    15


25 хв.

6 порцій

Не любите олів’є? Значить, ви не пробували його з м’ясом перепілки! Ніжне філе птиці повністю змінює звичний смак салату. У поєднанні з апетитними овочами виходить одночасно просто та вишукано. Таке олів’є можна сміливо подавати найкапризнішим гостям!

складові

  • Перепілка (варена) –
    2 тушки
  • Відварна картопля) –
    200 г
  • Морква (варена) –
    2 штуки
  • Зелений горошок (консервований) –
    1 банку
  • Огірки солені) –
    150 г
  • Яйця курячі (варені) –
    2 штуки
  • Майонез –
    200 мл
  • Кріп –
    3 гілочки
  • Молотий чорний перець
    за смаком
  • Сіль
    за смаком

Покроковий рецепт приготування

М’ясо перепілок відокремте від кісток і наріжте дрібними шматочками.


Подрібніть моркву, картопля, огірки та яйця. Намагайтеся різати так, щоб кубики виходили приблизно однакового розміру.

Олів'є з м'ясом перепілки - фото приготування рецепту, крок 2

Зелений горошок відкиньте на друшляк, промийте і злегка обсушіть на паперовому рушнику.

Олив'є з м'ясом перепілки – фото приготування рецепту, крок 3

У глибокій мисці змішайте картоплю, яйця, моркву, горошок, м’ясо перепілок та огірки.

Олів'є з м'ясом перепілки - фото приготування рецепту, крок 4

Посолити, поперчити і додати майонез. Перемішайте акуратно салат ложкою, щоб не пом’яти овочі.

Олів'є з м'ясом перепілки - фото приготування рецепту, крок 5

Викладіть олів’є на гарну тарілку, присипте подрібненим кропом та подавайте на стіл.

Олив'є з м'ясом перепілки - фото приготування рецепту, крок 6

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]