![](https://receptu.pp.ua/wp-content/uploads/2024/01/recept-1658-1-1240x822_w.jpg)
-
Вигляд15
25 хв.
6 порцій
Не любите олів’є? Значить, ви не пробували його з м’ясом перепілки! Ніжне філе птиці повністю змінює звичний смак салату. У поєднанні з апетитними овочами виходить одночасно просто та вишукано. Таке олів’є можна сміливо подавати найкапризнішим гостям!
складові
-
Перепілка (варена) –
2 тушки -
Відварна картопля) –
200 г -
Морква (варена) –
2 штуки -
Зелений горошок (консервований) –
1 банку -
Огірки солені) –
150 г -
Яйця курячі (варені) –
2 штуки -
Майонез –
200 мл -
Кріп –
3 гілочки -
Молотий чорний перець –
за смаком -
Сіль –
за смаком
Покроковий рецепт приготування
М’ясо перепілок відокремте від кісток і наріжте дрібними шматочками.
Подрібніть моркву, картопля, огірки та яйця. Намагайтеся різати так, щоб кубики виходили приблизно однакового розміру.
![Олів'є з м'ясом перепілки – фото приготування рецепту, крок 2 Олів'є з м'ясом перепілки - фото приготування рецепту, крок 2](https://i.lefood.menu/wp-content/uploads/w_images/2021/08/recept-1658-shag-2-572x379_w.jpg)
Зелений горошок відкиньте на друшляк, промийте і злегка обсушіть на паперовому рушнику.
![Олив'є з м'ясом перепілки – фото приготування рецепту, крок 3 Олив'є з м'ясом перепілки – фото приготування рецепту, крок 3](https://i.lefood.menu/wp-content/uploads/w_images/2021/08/recept-1658-shag-3-572x379_w.jpg)
У глибокій мисці змішайте картоплю, яйця, моркву, горошок, м’ясо перепілок та огірки.
![Олів'є з м'ясом перепілки - фото приготування рецепту, крок 4 Олів'є з м'ясом перепілки - фото приготування рецепту, крок 4](https://i.lefood.menu/wp-content/uploads/w_images/2021/08/recept-1658-shag-4-572x379_w.jpg)
Посолити, поперчити і додати майонез. Перемішайте акуратно салат ложкою, щоб не пом’яти овочі.
![Олів'є з м'ясом перепілки - фото приготування рецепту, крок 5 Олів'є з м'ясом перепілки - фото приготування рецепту, крок 5](https://i.lefood.menu/wp-content/uploads/w_images/2021/08/recept-1658-shag-5-572x379_w.jpg)
Викладіть олів’є на гарну тарілку, присипте подрібненим кропом та подавайте на стіл.
![Олив'є з м'ясом перепілки - фото приготування рецепту, крок 6 Олив'є з м'ясом перепілки - фото приготування рецепту, крок 6](https://i.lefood.menu/wp-content/uploads/w_images/2021/08/recept-1658-shag-6-1-572x379_w.jpg)
Leave a Review