Олів’є з морепродуктами

  • Вигляд
    11


1 год. 0 хв.

3 порції

Найсмачніше домашнє олів’є можна приготувати не тільки з будь-яким м’ясом або ковбасою, але і морепродуктами. Такий варіант сподобається любителям кулінарних експериментів. І далі я докладно розповім, як це краще зробити.

складові

  • Картопля –
    2 штуки
  • Морква –
    2 штуки
  • Мариновані огірки –
    2 штуки
  • Каперси –
    2 ст.л.
  • Зелений горошок –
    100 г
  • Яблука –
    1 штука
  • Морський коктейль
    300 г
  • Майонез –
    125 г
  • Паприка –
    0.5 ч. л.
  • Коньяк –
    1 ч. л.
  • Куркума –
    2 дрібки

Покроковий рецепт приготування

Розморозьте морський коктейль і обсмажте на сковороді кілька хвилин до готовності. Можете приправити.

Відваріть картоплю та моркву, і наріжте всі овочі та яблука дрібним кубиком.

Додайте каперси та горошок, і перемішайте олів’є.

Змішайте майонез, коньяк, паприку та куркуму, і заправте салат.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]