![](https://receptu.pp.ua/wp-content/uploads/2024/06/recept-46713-1240x827.jpg)
-
Вигляд11
1 год. 0 хв.
3 порції
Найсмачніше домашнє олів’є можна приготувати не тільки з будь-яким м’ясом або ковбасою, але і морепродуктами. Такий варіант сподобається любителям кулінарних експериментів. І далі я докладно розповім, як це краще зробити.
складові
-
Картопля –
2 штуки -
Морква –
2 штуки -
Мариновані огірки –
2 штуки -
Каперси –
2 ст.л. -
Зелений горошок –
100 г -
Яблука –
1 штука -
Морський коктейль
300 г -
Майонез –
125 г -
Паприка –
0.5 ч. л. -
Коньяк –
1 ч. л. -
Куркума –
2 дрібки
Покроковий рецепт приготування
Розморозьте морський коктейль і обсмажте на сковороді кілька хвилин до готовності. Можете приправити.
Відваріть картоплю та моркву, і наріжте всі овочі та яблука дрібним кубиком.
Додайте каперси та горошок, і перемішайте олів’є.
Змішайте майонез, коньяк, паприку та куркуму, і заправте салат.
Leave a Review