Олів’є з мовою

  • Вигляд
    1


2 год. 0 хв.

10 порцій

Одна з найсмачніших і найвишуканіших варіацій олів’є – це олів’є з мовою. На нього піде більше часу, тому що мова спочатку потрібно приготувати. Але результат точно коштує витрачених зусиль – дуже він хороший.

складові

Для салату:
  • Яловичий язик –
    1 штука
  • Яйця курячі
    7 штук
  • Огірки –
    2 штуки
  • Зелений горошок –
    400 г
  • Мариновані огірки –
    2 штуки
  • Картопля –
    5 штук
  • Цибуля –
    1 штука
Для заправки:
  • Оливкова олія
    250 мл
  • Діжонська гірчиця –
    1 ст.л.
  • Яєчні жовтки –
    1 штука
  • Винний оцет (білий) –
    1 ст.л.
  • Цукор
    1 ч. л.
  • Сіль
    1 ч. л.

Покроковий рецепт приготування

Залийте язик водою, доведіть до кипіння, злийте воду і промийте язик.

Залийте чистою водою і варіть до м’якості півтори години. Можете додати спеції для бульйону.

Дайте язику охолонути, очистіть і наріжте кубиком.

Окремо відваріть картоплю, моркву та яйця до готовності, теж дайте охолонути.

Усі інгредієнти для салату наріжте кубиком.

Якщо горошок заморожений – обдайте окропом.

Змішайте салат.

Збийте у блендері всі інгредієнти для заправки та перемішайте з олів’є.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]