-
Вигляд1
2 год. 0 хв.
10 порцій
Одна з найсмачніших і найвишуканіших варіацій олів’є – це олів’є з мовою. На нього піде більше часу, тому що мова спочатку потрібно приготувати. Але результат точно коштує витрачених зусиль – дуже він хороший.
складові
Для салату:
-
Яловичий язик –
1 штука -
Яйця курячі
7 штук -
Огірки –
2 штуки -
Зелений горошок –
400 г -
Мариновані огірки –
2 штуки -
Картопля –
5 штук -
Цибуля –
1 штука
Для заправки:
-
Оливкова олія –
250 мл -
Діжонська гірчиця –
1 ст.л. -
Яєчні жовтки –
1 штука -
Винний оцет (білий) –
1 ст.л. -
Цукор –
1 ч. л. -
Сіль –
1 ч. л.
Покроковий рецепт приготування
Залийте язик водою, доведіть до кипіння, злийте воду і промийте язик.
Залийте чистою водою і варіть до м’якості півтори години. Можете додати спеції для бульйону.
Дайте язику охолонути, очистіть і наріжте кубиком.
Окремо відваріть картоплю, моркву та яйця до готовності, теж дайте охолонути.
Усі інгредієнти для салату наріжте кубиком.
Якщо горошок заморожений – обдайте окропом.
Змішайте салат.
Збийте у блендері всі інгредієнти для заправки та перемішайте з олів’є.
Leave a Review