-
Вигляд20
25 хв.
8 порцій
Новорічний стіл просто неможливий без олів’є. Салат готується у великій кількості і обов’язково ставиться у центрі столу. Кожна господиня трохи змінює рецепт на свій смак. Я люблю готувати олів’є з двома видами огірків – так він виходить соковитішим і смачнішим.
складові
-
Варена ковбаса (лікарська) –
300 г -
Відварна картопля) –
200 г -
Морква (варена) –
2 штуки -
Яйця курячі (варені) –
3 штуки -
Огірки солені) –
2 штуки -
Огірки (свіжі) –
2 штуки -
Зелений горошок (консервований) –
200 г -
Майонез –
250 мл -
Молотий чорний перець –
за смаком -
Сіль –
за смаком -
Петрушка (для прикраси) –
1 гілочка
Покроковий рецепт приготування
Яйця, ковбасу, картопля, морква та обидва види огірків наріжте дрібними кубиками.
Зелений горошок відкиньте на друшляк, промийте під проточною водою та обсушіть на паперовому рушнику.
У глибокій мисці змішайте ковбасу, яйця, картопля, морква, зелений горошок та огірки.
Додайте сіль, мелений чорний перець та майонез. Акуратно все перемішайте, щоб не пом’яти овочі.
Викладіть готове олів’є на тарілку для подачі і прикрасьте гілочкою петрушки.
Leave a Review