Олів’є з вареною ковбасою та яблуками

  • Вигляд
    16


25 хв.

6 порцій

Ніколи не куштували олів’є з яблуком? Скоріше виправте це! Яблука цікаво доповнюють овочі та ковбасу приємною кислинкою. А якщо під рукою виявився надто солодкий сорт, просто додайте кілька крапель лимонного соку. Олів’є вийде, що треба!

складові

  • Варена ковбаса (молочна) –
    300 г
  • Яйця курячі (варені) –
    3 штуки
  • Зелений горошок (консервований) –
    1 банку
  • Відварна картопля) –
    200 г
  • Морква (варена) –
    2 штуки
  • Огірки солені) –
    3 штуки
  • Яблука (кисло-солодкий сорт) –
    1 штука
  • Майонез –
    250 мл
  • Молотий чорний перець
    за смаком
  • Сіль
    за смаком
  • Зелень (для прикрас) –
    жменя

Покроковий рецепт приготування

Картопля, морква, яйця, огірки, яблуко та ковбасу наріжте дрібними кубиками.


Зелений горошок відкиньте на друшляк, промийте під проточною водою і злегка обсушіть на паперовому рушнику.

Олів'є з вареною ковбасою та яблуками – фото приготування рецепту, крок 2

Змішайте в глибокій мисці горошок, ковбасу, яйця, картопля, яблуко, морква та огірки.

Олів'є з вареною ковбасою та яблуками – фото приготування рецепту, крок 3

Посоліть, поперчіть, додайте майонез і акуратно перемішайте ложкою салат.

Олів'є з вареною ковбасою та яблуками – фото приготування рецепту, крок 4

Викладіть олів’є на тарілку для подачі, прикрасьте зеленим горошком та зеленню.

Олів'є з вареною ковбасою та яблуками – фото приготування рецепту, крок 5

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]