-
Вигляд19
20 хв.
8 порцій
Смачний «Олів’є» завжди асоціюється із веселощами та святами, тому не псуватимемо гостям настрій та приготуємо омріяний салат. Тим більше, що це дуже просто та відносно швидко!
складові
-
Варена ковбаса (лікарська) –
250 г -
Яйця курячі (варені) –
6 штук -
Відварна картопля) –
250 г -
Морква (варена) –
2 штуки -
Огірки (свіжі) –
3 штуки -
Зелений горошок (консервований) –
200 г -
Майонез –
250 мл -
Молотий чорний перець –
за смаком -
Сіль –
за смаком -
Зелень (для прикрас) –
1 гілочка
Покроковий рецепт приготування
Наріжте ковбасу, картопля, морква, огірки та яйця на дрібні кубики.
Горошок відкиньте на друшляк, промийте під проточною водою і злегка обсушіть на паперовому рушнику.
У глибокій мисці змішайте горошок, яйця, ковбасу, картопля, морква та огірки.
Додайте сіль, мелений перець, майонез та акуратно перемішайте салат ложкою.
Готовий олів’є викладіть на гарну тарілку і прикрасьте зеленню.
Leave a Review