Олів’є зі свининою

  • Вигляд
    14


1 год. 0 хв.

2 порції

Абсолютно будь-яке м’ясо легко вписується в рецепт салату олів’є. Тож сьогодні приготуємо варіант зі свининою. Раджу вибирати не надто жирних шматок, без явних прожилок, щоби не довелося потім все це вирізати.

складові

  • Картопля –
    2 штуки
  • Морква –
    2 штуки
  • Зелений горошок –
    150 г
  • Свинина –
    300 г
  • Мариновані огірки –
    2 штуки
  • Яйця курячі
    2 штуки
  • Майонез –
    6 ст.л.
  • Зерниста гірчиця
    2 ч. л.

Покроковий рецепт приготування

Відваріть до готовності свинину і дайте охолонути. Окремо відваріть яйця, моркву та картоплю, і теж остудіть.

Наріжте всі інгредієнти однаковим кубиком та додайте горошок.

Заправте олив’є майонезом із зернистою гірчицею. Приправте за бажанням.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]