Оселедець під шубою з бурякового мусу

  • Вигляд
    2

40 хв.

4 порції

Зараз дуже модно прикрашати їжу лаконічно. І саме в такому стилі мій рецепт – оселедець під шубою з бурякового мусу. Салат можна викласти у формі торта, доповнити прикрасами з овочів, лимоном та зеленню.

складові

  • Оселедець (готове філе) –
    300 г
  • Буряк (відварений) –
    200 г
  • Відварна картопля) –
    200 г
  • Морква (варена) –
    150 г
  • Яйця курячі (варені) –
    2 штуки
  • Майонез –
    120 мл
  • Лимонний сік
    1 ст.л.
  • Вода
    60 мл
  • Желатин –
    2 ч. л.
  • Цибуля ріпчаста –
    2 штуки
  • Молотий чорний перець
    за смаком
  • Сіль
    за смаком

Покроковий рецепт приготування

Залийте желатин холодною водою і заберіть на 10 хвилин.

Картоплю та моркву натріть на тертці, цибулю та оселедець наріжте дрібними шматочками.

Буряк подрібніть у блендері, додайте сіль, перець, лимонний сік та половину майонезу. Влийте в неї підігрітий желатин і вимішайте до однорідності.

На дно тарілки викладіть шарами оселедець, цибулю та картопля. Посолити, поперчити і змастити майонезом.

Викладіть моркву та яйця, присипте перцем і сіллю. Зверху та з боків додайте шар бурякового мусу. Розрівняйте ножем і заберіть салат на 2 години в холодильник.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]