![](https://receptu.pp.ua/wp-content/uploads/2024/06/recept-1362-1240x826.jpg)
-
Вигляд2
40 хв.
4 порції
Зараз дуже модно прикрашати їжу лаконічно. І саме в такому стилі мій рецепт – оселедець під шубою з бурякового мусу. Салат можна викласти у формі торта, доповнити прикрасами з овочів, лимоном та зеленню.
складові
-
Оселедець (готове філе) –
300 г -
Буряк (відварений) –
200 г -
Відварна картопля) –
200 г -
Морква (варена) –
150 г -
Яйця курячі (варені) –
2 штуки -
Майонез –
120 мл -
Лимонний сік –
1 ст.л. -
Вода –
60 мл -
Желатин –
2 ч. л. -
Цибуля ріпчаста –
2 штуки -
Молотий чорний перець –
за смаком -
Сіль –
за смаком
Покроковий рецепт приготування
Залийте желатин холодною водою і заберіть на 10 хвилин.
Картоплю та моркву натріть на тертці, цибулю та оселедець наріжте дрібними шматочками.
Буряк подрібніть у блендері, додайте сіль, перець, лимонний сік та половину майонезу. Влийте в неї підігрітий желатин і вимішайте до однорідності.
На дно тарілки викладіть шарами оселедець, цибулю та картопля. Посолити, поперчити і змастити майонезом.
Викладіть моркву та яйця, присипте перцем і сіллю. Зверху та з боків додайте шар бурякового мусу. Розрівняйте ножем і заберіть салат на 2 години в холодильник.
Leave a Review