Оселедець під шубою з кукурудзою

  • Вигляд
    4

25 хв.

4 порції

Звичний оселедець під шубою можна приготувати і з кукурудзою. Проста добавка добре гармонує з іншими інгредієнтами, робить страву цікавішою та смачнішою. Приготуйте салат за цим рецептом, і ваші домочадці будуть у захваті!

складові

  • Оселедець (слабосолений) –
    1 штука
  • Буряк (відварений) –
    2 штуки
  • Відварна картопля) –
    200 г
  • Морква (варена) –
    1 штука
  • Кукурудза (консервована) –
    100 г
  • Яйця курячі (варені) –
    2 штуки
  • Цибуля ріпчаста –
    1 штука
  • Майонез –
    180 мл
  • Кріп (для прикраси) –
    1 гілочка
  • Молотий чорний перець
    за смаком
  • Сіль
    за смаком

Покроковий рецепт приготування

Оселедець очистіть, випатрайте, видаліть кісточки і наріжте.

Кукурудзу промийте, варені овочі натріть на тертці, цибулю подрібніть ножем.

Першим на тарілку викладіть шар риби, потім цибулю та картопля. Додайте перець, сіль, майонез та кукурудзу.

Далі розкладіть яйця, моркву та буряк, змішану з майонезом.

Розрівняйте верхній шар салату вилкою, прикрасьте гілочками кропу та поставте на 1,5-2 години в холодильник.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]