Оселедець під шубою з оливками

  • Вигляд
    5

30 хв.

4 порції

На будь-якому святковому столі часто присутні оливки та оселедці. Можна поєднати ці продукти і приготувати смачний оселедець під шубою. Рекомендую не сильно утрамбовувати шари, повітряні – вони виходять смачнішими і м’якшими.

складові

  • Оселедець (малосольний) –
    1 штука
  • Буряк (відварений) –
    250 г
  • Відварна картопля) –
    200 г
  • Цибуля –
    2 штуки
  • Оливки (без кісточки) –
    200 г
  • Морква (варена) –
    200 г
  • Майонез –
    180 мл
  • Молотий чорний перець
    за смаком
  • Сіль
    за смаком
  • Петрушка (для прикраси) –
    1 гілочка

Покроковий рецепт приготування

Оселедець очистіть, випатрайте і наріжте дрібними шматочками.

Цибулю та оливки подрібніть ножем. Решту овочів натріть на великій тертці.

Викладіть на блюдо шарами оселедець, цибулю та картопля. Додайте сіль, перець та майонез.

Наступними додайте оливки та моркву. Знову поперчіть, посоліть та змастіть майонезом.

Зверху викладіть буряк і розрівняйте вилкою. Прикрасьте салат візерунками з майонезу, петрушкою, квіточкою з буряка і поставте на 2:00 в холодильник.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]